Drömjobbet ligger i mina händer!!

Idag åkte jag helt förutsättningslöst iväg in till stan på ett möte. Jag blev kontaktad av en tjej tidigare i veckan & tyckte att mötet lät intressant. Jag fattar knappt vad som hände! Helt plötsligt sitter jag här med drömjobbet serverat på ett silverfat! Jag hade aldrig kunnat drömma om att det bara skulle trilla ner framför näsan på mig . Imorse sade jag till min man 

– idag ska jag skicka iväg några spontanansökningar. 

På förmiddagen pratade jag med en vän i telefonen & för henne beskrev jag mitt drömjobb….

Nu sitter jag här. Hann aldrig  skicka iväg några ansökningar & det var exakt detta jobb jag ordagrant beskrev för min vän i telefon. Jag visste inte ens att det fanns ett jobb som innefattar allt jag skulle vilja göra!

 Det känns som om en lyckans stjärna lyser över mig just nu. Jag kommer under kvällen att få en arbetsbeskrivning som vi tillsammans ska utforma & jag lovar er att jag kommer inte att hålla detta hemligt länge. Jag vill bara skrika ut. Men jag har inte fattat riktigt ännu om det bara var en dröm.

  

You may also like

8 kommentarer

    1. Den som väntar på något gott ;)…. Kan tänka mig att det blir officiellt på måndag.