Deltar i ännu en forskningsstudie rörande Covid-19

covidstudie

Idag kom en förfrågan om att delta i ännu en studie, denna gång för att undersöka återinfektion av Covid-19.

Studien innebär att de deltagande tar ett Covidtest ( PCR svalg, näsa och saliv)  en gång i veckan, under tolv veckor. Dessa test är ju inte jätte roliga. Har gjort det två gånger på mig själv.

Men självklart vill jag delta. Både för min egen del, då det känns som en förmån att kunna hålla koll på läget under hela vintern. Men framförallt gör jag det för att bidra till forskningen av Covid-19. Det är så viktigt att vi lär oss att förstå detta virus. Det ska verkligen bli intressant att se vad utfallet av studien blir. I antikroppsstudien är vi närmare 2300 personer som ingår. I denna studie om återinfektion är vi färre.

Jag vet att de även kör en studie parallellt där man tittar efter T-celler.

Var rädda om er, tvätta händerna och håll avstånd! Snart får vi kramas igen. Håll ut!

You may also like