Dags att berätta om mitt spännande projekt!!

Som ni kunnat läsa här på min blogg så har jag senaste månaden haft ett jätte spännande projekt på gång. Det känns oerhört roligt och jag tänkte att det var dags att berätta för er  vad som ligger i startgroparna!! Eftersom jag har en galet IT-kunnig bror, som är expert på att bygga hemsidor, har vi nu gått ihop och startat bolag för att driva detta spännande projekt ihop med några andra härliga människor. Som ni vet har jag haft flertalet möten med ett produktionsbolag som redan i våras pratade om att samarbeta. Nu har vi tagit det hela till en ny nivå och inom kort kommer vi att presentera vår nya sajt  med web-tv och magasin. Störst fokus kommer att ligga på web-tv. Det känns oerhört roligt! Vi har redan jobbat fram en hel del så egentligen är det bara justeringar kvar innan själva sidan är klar. Sen är det inspelningarna som vi kommer att jobba med och det känns oerhört kul!! Jag har så fantastiska människor runt omkring mig som är med i detta projekt, så det kan inte bli annat än bra! Lanseringen hoppas jag kommer att ske med pompa och ståt! Nu kör vi! Sikta mot stjärnorna hette det va ?

Foto: Felix Frank modell: Malin Tilja

Foto: Felix Frank

You may also like

1 kommentar