Dagens bloggäventyr i Finland

Dagen började med frukostbuffé på Viking Line. Jag , Emil och Aicha mötte upp de andra bloggarna

Marlene , Pernilla och Linda, för att fylla på med energi och ladda upp inför dagens roliga händelser.

Bloggresa med Viking Line

Frukostbuffé på Viking Line

Strax efter klockan tio var vi framme i Helsingfors och dagens äventyr startade. Vi blev uppmötta vid terminalen av Kari, som tog oss till Finska Lakritsfestivalen, som arrangeras i ledning av Tuija Räsänen som äger butiken Choklad & Lakrits i Stockholm.

Bloggresa till Finland med Viking Line

Lakritsi & salmiakki festivaalit

Lakritsfestivalen i Finland

Allt om festivalen kommer lite senare..

Jag har massor av bilder att dela med mig av. Måste bara samla allt innehåll från dagen.

You may also like

3 kommentarer

  1. Ha ha! Malin!
    Hamnade här av en slump när jag bildgooglade mig själv. 😉 Hittade bilder från svunna tider på oss och vår medverkan i HAREM. Såg att du också postat ett inlägg om det för inte så länge sen. Sjukt!
    Hoppas allt är bra med dig! KRAM <3

    1. Ha ha! Där ser man =). Det är jätte bra med mig. Hoppas det är bra med dig också. Kram