Babor öppnar flagship store

Babor Flagship Store

BABOR öppnar  Flagship store på Östermalm i Stockholm

Snart öppnar BABOR upp sin första Flagship store i Stockholm. Butiken kommer att ha en yta på 260 kvm fördelat på två plan, butik på gatuplan och behandlingsdel en trappa ned. BABORs flagship store beräknas öppna maj/juni i år.

Butik och behandlingar under samma tak

BABORs flagship store kommer att ha 4-5 behandlingsrum där det erbjuds helhetsupplevelser inom ansikte- och kroppsbehandlingar – avancerade, klassiska, quick-fix och apparaturbehandlingar. Där kan man uppleva BABOR i sin helhet och ta del av hela utbudet av produkter och behandlingar.

BABOR har över 400 olika produkter i sitt sortiment, fördelat i 10 olika hudvårdsserier och make-up, över 50 olika behandlingar med fokus på upplevelse och resultat.

Jag tycker jätte mycket om BABOR. Min favorit produkt är deras serum foundation AGE ID.Babor serum foundation

Om BABOR

BABOR är ett familjeägt företag och har under många år varit ett hyllat hudvårdsmärke, där forskning-precision-resultat står i fokus. Idag är BABOR en marknadsledande hudvårdsaktör i Europa, bland topp 10 i världen och finns representerade på 5-stjärniga hotellkedjor som Ritz Carlton, Hilton och Kempinski.
BABOR står för professionell hudvård med exklusiva precisionsformler. Vetenskap och forskning är en del av BABORs DNA och man vill alltid gå ett steg längre. BABORs forskningsteam i Tyskland består av dermatologer, biokemister, molekylärbiologer, fysiker och experter.
På den svenska marknaden har BABOR funnits sedan 2014.

Ser fram emot öppningen av BABORs flagship store

Jag ser verkligen fram emot öppningen av butiken som kommer att ligga på Humlegårdsgatan 13, där jag ofta vistas då jag jobbar med Kids & Family bland annat.

You may also like