Elemis nya superfood produkter

Superfood

Idag har jag varit på presslunch och klämt och känt på Elemis nya produkter i superfood serien. Jag har testat rengöring och dag / natt krämerna tidigare och älskade dem. Läs om dem här.

Elemis är ett av mina absoluta favoritmärken!

Nu har superfood serien utökats med fyra nya godingar!

Berry Boost Mask

med Brasiliansk lila lera och omegarik superberry komplex som balanserar t-zonen. Innehåller godsaker som Svart te extrakt, svartvinbärsfröolja och nordiska blåbär. Doftar ljuvligt.

Super Food Vital Veggie Mask 

ger huden en grön, närande boost som slätar ut och piggar upp. Innehåller avocado, chiafröoljor, passionsfrukt och vetegräsextrakt. Masken ger en varsam exfoliering och tillför aminosyror, vitaminer och enzymer som ger en hälsosam och mjuk känsla.

Superfood Blackcurrant jelly exfoliator

är en supermild ansiktsskrubb, fullmatad med antioxidantrika fruktextrakt. Krossade svart vinbär kärnor exfolierar fram en strålande lyster medan en unik gelé textur gör att produkten känns smörjande.

Superfood Kefir – Tea Mist

är en 4-i-1 mist. Toner, primer, makeup fixerare eller en on the go mist. Produkten doftar härligt, balanserar huden och är rik på antioxidanter, elektrolyter, vitaminer och mineraler. Ett måste i handväskan!

Elemis – English Rose

En riktig favorit rengöring har fått ett nytt utseende. Pro – collagen cleansing balm

som jag skrivit om tidigare, blev den perfekta rosa bandet produkten med doft av ros från engelsk ros oleoextrakt.

På fredag ska jag prova den nya ansktsbehandlingen med Superfood produkterna på Selma City spa. Det ska bli så mysigt! Presslunchen hölls på Clarion Sign i stockholm där spa´t ligger. Vi bjöds på vegansk superfoodlunch på Kitchen & Table. Jätte gott!

Clarion Sign

 

Nu har jag testat Superfood Blackcurrant jelly exfoliator, som verkligen känns som en peelande ”jelly”.

Jag har även testat den lila Berry Boost Masken. Jag älskar doften och den lätta leran. Kände mig som en fräsch blåbärssmoothie , med små bär i ansiktet! Huden blev otroligt mjuk och len efter. Det känns lyxigt! Jag ser verkligen fram emot att bekanta mig ännu mer med dessa produkter, då jag vet hur mycket jag tycker om Elemis andra produkter!

Ansiktsmask

You may also like