Älskar mina nya utmaningar och spännande möten

Imorgon blir det en innehållsrik dag. Jag och Lisa har två möten på förmiddagen, med två personer som vi ser potentiella samarbeten med. Det ska bli jätte kul! Hoppas att dom är lika taggade som vi.

Om inte annat så blir det mysigt att ses. Den ena är artist och den andra en modemedveten stylist.

Efter lunch ska jag och Lisa besöka Stockholms saltrum. Det ska bli oerhört spännande! Vi ska bland annat testa ljusterapi. Det kan ju behövas en regnig och dyster sommar som denna. Jag är också jätte nyfiken på deras saltyoga. Hur är det att yoga i salt? Jag lovar att berätta allt om upplevelsen efteråt. Jag tänker att saltet måste rensa lite på insidan när man andas in det. Spännande! Jag känner mig oerhört laddad och älskar mina nya utmaningar.

Foto: Katja Elmen

Foto: Katja Elmén

 

You may also like