5 nyheter från Pernilla Wahlgrens L’Acuila

L´Acuila

Den 28 mars lanserade Pernilla Wahlgrens hudvårdsmärke L’Acuila fem nyheter för ansikte och dekolletage, speciellt framtagna för att öka hudens spänst, förbättra elasticiteten, minska fina linjer och ge huden lyster. Jag var med på presslanseringen och fick med mig produkterna hem för att testa.

Denna gång har man valt att göra något mer avancerade produkter för kvinnor med mogen hud. Pernilla sa något så bra som jag lade på minnet. Hon jobbar inte med anti-ageing, hon jobbar med happy ageing!

Pernilla Wahlgren L´Acuila

L’Acuilas fem nyheter

Pernilla Wahlgren själv kallar dessa för sina drömprodukter och dessa innehåller mer aktiva ingredienser än deras tidigare produkter. Syftet med hela hudvårdsserien är att kunna mixa och matcha de produkter man själv föredrar. Man behöver alltså inte köpa en hel serie, utan alla L’Acuilas produkter går att kombinera precis som man själv önskar. De snygga förpackningarna känns som en påse Gott & Blandat för ögat.

Läs om fler L’Acuila produkter här.

 

AHA + PHA Exfoliating Gel Mask

Denna exfolierande mask har en kombination av AHA och PHA syror som är milda men effektiva när det gäller att öka cellförnyelsen och jämna ut hudtexturen.  Granatäppleezymer tar skonsamt bort döda hudceller och hyaluronsyra gör huden mättad av fukt, som gör att den blir mjuk och len, med fin lyster.

Använd masken 1-2 gånger i veckan, men låt den sitta max 5 minuter då den innehåller syror. Applicera ett rikligt lager på huden men undvik området kring ögonen. Skölj noga och klappa huden torr.

Pris: 199 kr , 75 ml.

Brighten Up Line-Smoothing Eye Cream

Ögonkrämen tillför massor av fukt, brun och röd sjögräsextrakt hjälper till att öka fastheten och färgen minskar känslan av mörka ringar under ögonen. Havtorn som är rik på antioxidanter, omega-7 och vitaminer, vårdar och återfuktar huden som genast ser piggare ut. Den oparfymerade ögonkrämen kan användas både morgon och kväll.

Pris: 229 kr, 15 ml.

Collagen Restore Firming Face Oil

En lätt och skön ansiktsolja som innehåller hela 7 naturliga oljor! Mjukheten du får av bland annat jojoba, mandel, hallon och kameliaolja. Bakuchiol som är naturens milda version av retinol, bidrar till en fastare hud och reducerar pigmentering och fina linjer. Oljan är parfymfri och dess milda doft kommer från de 100% naturliga oljorna, som är rika på näringsämnen, vitaminer och antioxidanter.

Pris: 339 kr, 30 ml.

Soft Radiance Firming Day Cream

Denna dagkräm innehåller betain som återfuktar på djupet och ger en fin lyster. Krämen är berikad med extrakt från växten korstörne som minimerar intrycket av fina linjer samtidigt som den jämnar ut hudtonen och med hjälp av peptider boostas hudens kollagenproduktion. Ni som har testat L’Acuilas tidigare ansiktskrämer och tyckt att de känts lite ”tunna” – här har ni en uppgradering till en lyxigare men lättsam och lätt parfymerad dagkräm, som går utmärkt att kombinera med ditt favoritserum.

Pris: 329 kr, 50 ml.

Och sist men inte minst, glöm inte bort att även huden på dekolletaget åldras.

Lift & Firm Decolletage Cream

Denna fina, lätt parfymerade hals- och dekolletagekräm  är berikad med koffein som har en sammandragande effekt, vilket bidrar till att öka hudens fasthet. Även denna produkt innehåller extrakt från korstörne som ger en upplyftande  effekt och som förebygger slapphet och minimerar intrycket av rynkor. E-vitamin skyddar mot fria radikaler.

Pris: 249 kr, 40 ml.

Du hittar samtliga L’Acuila produkter här

L'Acuila nyheter

Jag har testat samtliga produkter

Jag har testat dessa 5 produkter sedan ett par veckor tillbaka och tycker att de är helt klart prisvärda och jag skulle gissa att de passar de flesta. Ansiktsmasken som innehåller syror, kan vara bra att testa på en liten hudyta innan man applicerar den i hela ansiktet om man är känslig. Den känns effektiv och ger fin lyster. Om du använder den på dagtid rekommenderar jag att använda solskydd tillsammans med din dagkräm. Oljan är lätt och kladdar inte vilket känns mycket bra och ögonkrämen har en mjuk och skön formula med en lätt täckning, som ger ett piggt och fräscht intryck. Så min sammanfattning är, lättsamma, prisvärda produkter som passar de flesta. Snygga och stilrena förpackningar som gärna får pryda min badrumshylla – gäller samtliga L’Acuila produkter.

 

You may also like