Fungerade den ekologiska tandblekningen?

För ett par veckor sedan började jag att testa den ekologiska tandblekningen Warpaint.

Se videoklippet här.

Så här står det om produkten där man kan köpa den:

Warpaint är ett 100% naturligt pulver för tandblekning. Pulvret bleker missfärgningar skonsamt och stärker tänder och tandköttet. Bentonitleran i Warpaint innehåller mängder av mineraler som är viktiga för tändernas välmående, så som kalcium och kalium. Aktivkolen, som har framställts av kokosnötens skal, rengör effektivt och polerar tänderna utan att skada emaljen. Ekologiskt apelsinskal, pepparmynta och citronmyrten hämmar infektioner och ger dig en fräsch andedräkt! 

En burk räcker till ca. 150 gånger.

Användning:
-Doppa en ren, våt tandborste i Warpaint-pulvret. Du behöver endast lite!
-Borsta tänderna i två minuter. Håll munnen stängd då du borstar! Om du vill effektivera blekningen, kan du hålla pulvret i munnen ännu någon extra minut.
-Spotta försiktigt och skölj munnen och tandborsten noggrant.
Du kan använda Warpaint dagligen eller så ofta du vill!

Produkten kostar 395 kronor, men fungerar den?

Jag har nu testat produkten ett par veckor och kan tyvärr inte säga att jag ser någon skillnad.

Hurvida min munhälsa skulle vara bättre är inget jag märkt av. Jag tycker inte att tänderna blev vitare, snarare lite ”gråare” vilket kan ge en synvilla av att de är vitare eller dölja gula missfärgningar.

Jag brukar inte dissa produkter utan snarare skriva om dem jag verkligen tycker om. Men eftersom jag gjorde videoinlägget tidigare känner jag att jag bör ge er en uppföljning på detta. Då det svarta fina pulvret är omöjligt att hålla rätt i munnen när man borstar, blir det också till att städa badrummet efteråt. Även badrumslådan behöver en städning trots att jag gör mitt yttersta för att pulvret inte ska sprida sig. Så tyvärr detta var inget jag rekommenderar.

You may also like

5 kommentarer

  1. Jag har också den där och visst jag tycker tänderna har blivit renare fått bort alla missfärgningar men inte ”vitare” utan renare och med det då någon nyans ljusare

  2. har svart tandkräm med, gud vad de stänker! haha inte värt ens borsta, ok kanske i duschen om man nu väl måste.

    1. Håller mig nog till de vita i fortsättningen😄, men kul att testa!