Tränarduo släpper barnbok

Anna Lissjanis och Caroline Nilsson är mammor och välkända ansikten i träningsbranschen. Nu släpper träningsprofilerna en barnbok med viljan att stärka små barns språkutveckling genom att lära sig kommunicera i tidig ålder. Den pedagogiska och unika boken är från 2 år och väcker intresset för bokstäver och siffror, men även att röra på sig i vardagen. Jag tycker att det är en mycket bra idé att baka in detta med fysisk aktivitet, samtidigt som man lockar till nyfikenhet för läsning.

Boken är skriven med versaler , för att vara lättläst. Den riktar sig till mindre barn , men är även lätt och bra för barn som lär sig att läsa.

Bokrelease DANTE

Anna Lissjanis och Caroline Nilsson driver även två av landets största träningsbloggar.

Caroline driver träningssajterna Mammaiform och GymGlam och Anna skriver bloggen Trend o Träning.

I boken DANTE, får läsaren hjälpa till att leta bokstäver och siffror i vardagliga situationer, samtidigt som barnen uppmuntras till att röra på sig naturligt i sin vardag, precis som Dante.

Boken ska  locka barnen till inlärningsglädje, både med siffror och bokstäver.

– Det är viktiga kunskaper som stärker barns självkänsla. Att själv kunna läsa skyltar på vägen till och från förskolan, på mataffären och i djurparker tycker barnen är jättekul och ligger i linje med många barns filosofi ”jag kan själv”, säger Caroline som skrivit de pedagogiska sagorna om Dantes vardagsäventyr.

boken om DANTE

Bokreleasen hölls på NK bokhandel igår och både vuxna och barn var nyfikna på boken.

bokrelease på NK

You may also like