Thomas Järvheden! Jag vill bara säga en sak…..

Ikväll var jag och min vän Maria på Mammaboosten The show. En hyllning till alla mammor med Renée Nyberg , Thomas Järvheden och Danny Saucedo på scenen. Det var en jätte trevlig kväll med både skratt och tårar, på Stockholm Water congress. Vi började med middag i restaurangen på SAS Radison.

   
    
    
 Danny sjöng alla sina senaste hits, Renée skämtade charmigt om familjelivet och komikern Thomas Järvheden chockade nog oss alla litegrann. Ialla fall mig. Jag skulle vilja säga dig en sak Thomas. Du är inte bara en charmig och rolig komiker. Du är en HELT FANTASTISK sångare! Jag är stum. Ni som inte hört Thomas Järvheden sjunga, hoppas jag får chansen någon gång. Enligt mig knäckte du till och med Danny. Du sjöng en och annan rolig skämtsång och skojade om ”så mycket sämre”. Men när du sjöng sången du skrivit till din dottern fick nog hela publiken ståpäls. Jag vill höra mer av Thomas Järvheden. Mitt uppdrag nu blir att se till att få göra ett webb tv inslag med honom på Modern Lifestyle ;).

   
   
Tack för en härlig mammaboost!

You may also like