Roxette i oväder

Trots regn och rusk som det var igår, så levererade Roxette en härlig konsert och stämningen var magisk!

Man kan verkligen kalla konserten Roxette i oväder.

Det blev en helkväll med goda vänner som började med middag på ”Vau de Ville”, på Norrmalmstorg i Stockholm.

Jätte god mat och härlig atmosfär. Jag åt en god fjärilslax med potatis och hollandaisesås.

Norrmalmstorg

Vädret var verkligen inte med oss igår men vi var taggade för konsert illa fall

I riktigt oväder levererade Roxette en skön nostalgitripp. Per Gessle hade energi till tusen och kunde inte stå still en sekund. Marie Fredriksson satt ner under hela konserten. Det var sorgligt att se henne, men hon gjorde ändå bra ifrån sig och fick god back-up av sin körsångerska.

Roxette på sjöhistoriska

Roxette konsertspöregn över RoxetteRoxette konsert i regnMan hade ju önskat sig en fin sommarkväll med på en pic nic filt, utanför sjöhistoriska museét. Men ingen kan ju rå på vädret, så det blev som det blev. Men vi var laddade med regnkläder och ett glatt humör så det gick bra ändå =).

Visste ni att:

Roxette bildades 1986 och är ett av världens största popband genom tiderna, med 75 miljoner sålda skivor. Gruppen har toppat singellistan i USA fyra gånger. Låten ”It must have been love” har spelats över 4 miljoner gånger på amerikansk radio. Roxette hade sin största framgång under tiden 1989–1992 då de bland annat gjorde en världsturné kallad ”Join the Joyride World Tour” 1991–1992. De genomförde även en världsturné 1994–1995 vid namn ”Crash! Boom! Bang! World Tour”. Efter det slutade duon uppträda live under några år, men 2001 åkte de på en 26 spelningar lång europaturné kallad ”Room Service Tour”.

Vi kan verkligen vara stolta över vår Svenska popdup som tagit världen med storm, både som band och som enskilda artister! Tack för alla underbara minnen som vi fått dela med er under många år.

You may also like