Världspremiären av Swedish Dicks

Ni har väl inte missat den kommande serien Swedish Dicks?

Viaplay har tagit fram sin första originalserie ”Swedish Dicks” där Peter Stormare och Johan Glans har huvudrollerna. Serien släpps den 2/9 och har nu haft världspremiär på Vasateatern i Stockholm.

I Swedish Dicks spelar Peter Stormare och Johan Glans två olicensierade privatdetektiver som försöker hanka sig fram i Los Angeles. TV-serien har Viaplay tagit fram tillsammans med det internationella produktionsbolaget Brain Academy och grundaren Peter Settman samt Viking Brothers Entertainment och Glenn Lund. Alla fanns på plats på Vasateatern för att närvara på premiären.

Även storstjärnan Keanu Reeves har en liten roll i serien.

( Här kan du se när vi kollade in hans hus i Hollywood i våras)

På premiären visades de två första avsnitten ur serien och enligt Johan Glans kan vi förmodligen vänta oss en säsong två!

dsc_00142

Foto: Cawa media

Swedish dicks

Peter Settman och Johan glans.

Jessica Bergström

Jessica som är vän till familjen Glans, var nere i Los Angeles och hälsade på under inspelningen i våras. Hon fick även göra ett inhopp som statist. Nu väntar vi med spänning på att se om hon dyker upp i rutan.

Johan Glans på premiären av Swedish Dicks

P1010713

Jag testar på rollen som deckare 😉

Peter Stormare

Peter Stormare fick tyvärr förhinder att närvara, då han befinner sig i Louisiana på filminspelning. Men vi fick ialla fall en video hälsning . Jag träffade Peter på ett event tidigare i år.

Peter Stormare & MalinTilja

Yes! Jag har alltid önskat mig riktigt snygga lösmustacher! Ha ha ha!!!

Självklart testade vi den roliga fotoautomaten!

swedish dicks

swedish dicks premiären

 

You may also like