Stureplanskliniken firar internationella kvinnodagen

Ikväll bjöd Stureplanskliniken på kvinnokalas på självaste internationella kvinnodagen. Det bjöds på mingelmat, söta cupcakes och bubbel. Gästerna bjöds på en visning med levande resultat av behandling med Restylane. Två kvinnor visade upp sina resultat efter behandling. Den ena hade behandlats med lite mer injektioner än den andra. Stureplanskliniken har stor erfarenhet och kompetens vad gäller fillerbehandlingar . Ett lättare ansiktslyft med Restylane på Stureplanskliniken kostar runt 8000 kronor.

Stureplanklinikens event

söta cupcakes

bubbel i glasen

Dockusåpastjärnor

Stureplanskliniken

På eventet fanns även Hårkontroll, som visade upp sina skönhetsprodukter för ett vackert och välmående hår och smart in the dark med sina accessoarer som syns i mörkret.

Jag träffade härliga sångerskan Sophie J, som åker till Schweitz imorgon för att göra sitt första internationella uppträdande. Jag önskar henne stort lycka till!!

Sångerskan Sophie JErwik communication står som arrangör till eventet. Alexander vet hur man gör för att få  gästerna att trivas! Alla fick vi med oss en fantastisk goodiebag hem, med massor av härliga produkter. Restylanes hudvårdsserie, hårkontroll boost spray, Cetaphils fantastiska hudvårdsprodukter och lite annat smått och gott. Dessutom fick vi ett presentkort på stureplanskliniken. Vi blev med andra ord riktigt bortskämda ikväll!

Erwik communicationsRestylane, hårkontroll & cetaphil

You may also like

1 kommentar