Stolt bärare av Lina Fribergs ”SHE” smycken

För några veckor sedan skrev jag en artikel om smyckesdesignern Lina Friberg.

En härlig tjej med flera passioner i livet.

Vid det besöket fick vi vara med när Lina tillverkade det vackra ”SHE” armbandet som blivit en symbol för sisters for sister. Jag förstår Linas intresse för just kvinnosymbolen. Hon utstrålar själv en otroligt ödmjuk och varm kvinnlighet, vilket jag tycker gör henne till den perfekta ambassadören för denna symbol och dessa smycken.

Nu har Lina utökat ”SHE” serien med ännu ett smycke. Nämligen denna snygga ring i exakt samma design som armbandet.  I serien finns även örhängen. Lina Fribergs stilrena silversmycken är tillverkade i 925 sterling silver. Lina Friberg

 

Jag är numera stolt bärare av både armbandet och ringen, som jag tycker står för något väldigt bra! Alla smycken finns att köpa på Linas hemsida. Är du sugen på armbandet föreslår jag att du köper det via sisters for sister , så bidrar du samtidigt till en god sak.

SHE

 

You may also like