Sista dagen i Barcelona

Ikväll flyger vi hem från Barcelona. Vilken trevlig resa det har varit. Ett helt nytt gäng med fina tjejer har kommit in i mitt liv! Underbart! Vi har haft strålande sol hela tiden, ätit väldigt god mat på stans bästa restauranger , shoppat lite lagom, besökt vingård & upplevt fotbollsyra i Barcelona. Helt perfek!

Igår blev det lite shopping & sedan åt vi lunch på restaurang W´s uteservering. Det var trevligt. Enorma burgare av alla de slag. Testade även sky baren en snabbis på kvällen, men det var inget att ha. Galet hög musik & rätt ofräscht . Kändes lite som en finlandsfärja. Inget jag rekommenderar.

Hotell W i Barcelona

Barcelona

Igår kväll var vi däremot på ett helt fantastiskt ställe! Boca grande. Jätte mysig restaurang med supergod mat! När vi ätit färdigt gick vi upp i baren en trappa upp. Så himla bra ställe med grym musik! Den är ett måste om ni ska till Barcelona. Dessutom var det helt ok priser.

Barcelona

tjejkväll i Barcelona

trio av girls

Placa univercitat

Vilken tur att jag var med i ”She´s got the look” ! Annars hade jag inte träffat Madelene & då hade jag heller inte varit här med dessa sköna tjejer! Nästa träff blir på Choklad & Lakrits  på Sankt Eriksgatan 99. Då ska vi ha lakritsprovning. Det blir ju supermysigt! Måste nästan göra ett besök där tidigare & få mig en påse ”Djupur”  & den fantastiska chokladkakan ”omnom” med lakrits & havssalt. Det var en smakupplevelse utöver det vanliga. Jag är lite smått frälst!

Idag ska vi ha lite ”spa” vid poolen på taket, med alla härliga produkter vi fått med oss från yves rocher, Kerstin Florian , lyko , Åsa Wanfors, konsut i Halmstad  för Forever living ,

restylane & l´Occitane. Med andra ord. Det kommer att bli en riktigt härlig dag! See you later!

taket i Barcelona

 

 

 

 

 

You may also like