Jag dör av skratt !!!

Alltså jag önskar att ni såg vad som hände vid poolen här på Kreta igår. Jag fick mig ett riktigt gott skratt :)!

Som bekant har dom ” Lollo & Bearnie” som busar runt med barnen på hotellet, men dessa figurer har tydligen bestämt sig för att  trakassera min man på ett lite busigt sätt. Kan ju säga att barnen älskar det & det är nog huvudsyftet med det hela. 

Det började vid frukosten igår med att Lollo satte sig på min mans plats & började möblera om i hans frukost när han var inne & hämtade juice. När han kom tillbaka hade han gurka i sin mjölk & müsli .

  
En stund senare när vi låg vid poolen kom dom fram & skulle busa igen. Bearnie tog tag i hans ben och försökte släpa honom ur solstolen & kastade i honom i poolen, sen stapplade han fram till mig & gjorde ” high five”. Ha ha ha!!!

Jag fick mig ett gott skratt , likaså barnen som var lite chockade över vad den söta nallen gjorde. Tyvärr hann jag inte med att ta någon bild, men roligt var det!

Min man däremot som känner sig smått trakasserad , funderar på att lämna in en reklamation till Ving;)!

Ha ha ha!!!

You may also like

1 kommentar