Sista dagen på Rhodos

Imorgon är det sista dagen på Rhodos. Flyget går hem kl 01 på natten , så vi har hela dagen att sola och bada. Det har varit jätte mysigt att spendera en hel vecka tillsammans med familjen. Vi är tolv stycken som varit här tillsammans, för att fira mammas 60- års dag. Det är sällan vi alla träffas på en gång eftersom vissa bor hemma i Dala-Järna och några av oss i Stockholm.

Palmtrees

Malin Tilja

Vädret har varit rätt så bra. Lite blåsigt men soligt. En dag med regn och gråa moln. Vi har varvat poolen och havet varje dag. Det blåste mindre vid havet konstigt nog.

Vi har bott på sunwing Kallithea. Måste säga att mina förväntningar på hotellet var högre än upplevelsen. Hade hört så mycket om denna resort. Sune i Grekland filmades här och det har nig gett det hela ett uppsving. Rummen ( ialla fall i vårt område, Helios) var slitna och jag har aldrig tidigare varit med om att man inte ens bjuder på lite schampo i badrummet. Nej, det fick man köpa i minimarket. Jag fick en smärre chock när jag skulle byta ut våra fyra poolhanddukar mot rena,  efter några dagar och fick betala 100 kronor!! Detta brukar man väl göra dagligen, gratis?!

Buffe restaurangen var heeeeeelt hysterisk! En ljudnivå utan dess like. Man fick gå många varv innan man hittat tallrik, bestick och glas. Det är alltid slut på något. Det kändes mer som en skolmatsal och kom man inte precis innan stängning kunde man få svårt att hitta bord. Vi har haft Sunwing inclusive. Maten var jätte bra i buffén , men vill man ha lite lugn och ro vid maten skulle jag rekomendera att äta någon annan stans.

Det är så stort område och så mycket folk  att det känns som om det är svårt att få ihop alla bitar. Lollo och Bernie såg vi knappt röken av på hela veckan. Möjligen fem minuter vid poolen om vi hade tur. Måste säga att Ving har betydligt högre standard på andra sunwing resorter. Mitt heta tips är Avra Imperial på Kreta. Läs mer och se massor av bilder från Avra Imperial här i bloggen från juni 2015, under kategorin ”Resor”.

Helios

Både vuxna och barn har haft väldigt roligt i poolens vattenrutchbanor!

Vattenrutchbanor

Malin Tilja på Rhodos

Ikväll körde vi minigolf  och alla gick ”all in”!

Malin Tilja

Tack hela familjen för en trevlig vecka med många skratt! Hoppas vi kan samlas alla snart igen!

Fler bilder finns på Instagram: @malintilja

You may also like