Premiären av Rum 213

Ikväll har jag och familjen varit på galapremiären av ungdomsfilmen Rum 213, som hölls av Wonderland event. Filmen är en klassisk spökhistoria för de lite större barnen. Det är inte så vanligt att vi får se filmer som denna på bio nu för tiden. Filmen är baserad på boken med samma namn, skriven av Ingelin Angerborn.

Filmen kommer upp på bio den 24 februari. Åldersgräns elva år. Sju år i målsmans sällskap.

Rum 213

Foto: Greenpix

Svenska Bio

Premiären hölls på biograf Rigoletto på Kungsgatan i Stockholm. Det var många som ville se filmen. Även om det bara var inbjudna så var kön lång när biografen öppnade.

bio premiär

Smoothieglassen Frill har kommit till Sverige! De var på plats innan filmen och bjöd på glass. Frukt, bär och grönsaker i ett nytt format. Lika krämig och god som glass, men nyttigare än, frukt! Underbart att det bjuds på annat än godis tycker jag.

Frill har  inget tillsatt socker, inga sötningsmedel , den är glutenfri, mjölkfri, vegansk, rik på fibrer och andra nyttigheter. Bara 84-102 kcal /100 g. Barnen gillade den! hade jag varit medveten om hur nyttig den var hade nog även jag tagit en glass .

Biopremiär

Goodiebags till alla.

Rum 213

Rum 213

Efter den spännande filmen var barnen glada att få se skådespelarna på riktigt. Det var nog bra inför läggdags då de var fyllda av skräckblandad förtjusning.

Rum 213 premiär

Efter Rum 213 kom böckerna i samma serie,  Sal 305 och Fyr 137 , som släpps sommaren 2017.

Vi hoppas få se dem på film framöver..

You may also like

2 kommentarer