Rörande dokumentär på TV4

Ni missade väl inte dokumentären på tv4 ikväll, om Nazifa & operation Smile. För er som inte redan visste det så vill jag berätta för er  att det är just detta min hemsida bidrar till. Alla välgörenhetsauktioner jag lägger upp här är för att fler barn ska få en operation precis som Nazifa & många andra barn. Varenda krona går oavkortat till Operation smile, som gör ett sådant fantastiskt arbete. Tusen tack för att ni finns!  Jag kommer att fortsätta mitt jobb för att bidra till er verksamhet. All tid jag lägger ner på detta är så värt det, när jag får föra över pengarna i slutet på månaden & jag vet vad pengarna går till. När jag ser dessa barn är jag så oerhört tacksam över att vara född i ett land där det är en självklarhet att bli opererad, redan som liten.

Jag blev själv opererad för min läppspalt första gången vid 3 månaders ålder & har sedan följts upp under hela min uppväxt. Idag kan man knappt se att det funnits en defekt.

Ni vet väl om att ni även kan bidra genom att köpa operation smile´s nyckelband här på hemsidan ?  Missa inte tv4´s dokumentär

Ni som missade dokumentären. Se den HÄR

You may also like