Pärlar för välgörenhet

Som ni vet så engagerar jag mig för att bidra till Organisationen Operation Smile.

Jag har under ett par år hållit välgörenhetsauktioner på nätet för att samla in pengar till organisationen. Nu har jag en Facebook sida som heter ” Välgörenhetsloppis” där varenda krona går till Operation Smile. Gå in och följ!

Jag har sålt armband för cirka 2500 kronor och nu har det varit lite ont om armband ett tag eftersom det tar en himla tid att tillverka dessa. Eftersom jag vill hjälpa till och är angelägen att fler barn ska få den operation de behöver, så har jag nu satt igång att pärla för att hjälpa till. Oj vad pillrigt det är. Pärlorna är så små… Jag hade en föreställning om hur jag och barnen med vänner skulle sitta och mysa och pärla tillsammans. Tji fick jag. Jag får nog vackert sitta här och pärla själv. Men det är lite terapi över det hela.

Jag har ju själv ganska många beställningar på armbanden så det är bara att ligga i. Dom kostar 50 kronor styck, så är det fler som vill beställa kan ni skicka en kommentar. Dom finns i olika storlekar. Från bebis till vuxen.

smile armband

operation smile

pärlarmband för välgörenhet

You may also like