Planerar att starta podcast!

Jag har idén, jag har en perfekt partner att starta podden ihop med och kanske till och med ett namn på podden. Vem hon är och vad vi spånar på , kanske kommer att avslöjas framöver. Vi får se hur det går.

 

För snart ett år sedan medverkade jag i Karolinskas Neopodd, där jag och vår mycket kunniga dietist Vera Westin pratar om rätt näring för tillväxt och utveckling hos nyfödda. Programledare: Milla Belkacem, Leg. Barnmorska.

Lyssna på avsnittet här.

Nutrition hos nyfödda

Vad saknar ni att lyssna på? Vilka ämnen skulle ni önska att man tog upp? Vilka gäster skulle ni vilja lyssna till? Jag är jätte nyfiken på att höra era åsikter. Om allt går som planerat kommer vi igång under våren. Men om detta kommer såklart i bloggen.

 

 

You may also like

4 kommentarer

  1. Åh vilken toppen nyhet! 👍
    Lyssnade på avsnittet som du länkade till. Väldigt intressant att få höra om ditt arbete på Neo Malin och jag älskar din dialekt!