Paket från ”One Direction” i samband med jubileum.

Idag kom jubileumströjorna som  pojkbandet ”One Direction” skänker till min välgörenhetsauktion.

Trodde aldrig att jag med mina 36 år skulle bli så förtjust i ett ungt pojkband. Men det är faktiskt dessa killar som är anledningen till hela mitt välgörenhetsprojekt. Det började med att jag fick en signerad t-shirt av killarna, som jag auktionerade ut för att skänka pengarna till Operation Smile.

I samband med detta  startade jag en hemsida för att använda till just välgörenhetsauktioner , malintilja.se.

Det har rullat på och jag har haft 2-3 auktioner i veckan sedan Februari. Varenda krona har gått till Operation Smile. Killarna i ”One Direction” har stöttat mig på flera sätt i detta och nu har två

t-shirtar , som är en specialutgåva för killarna som idag firar 5-års jubileum, anlänt på posten!  Dessa t-shirtar ska nu auktioneras ut. Så alla directioners, ni kommer inom kort att få chansen att förvärva en av dessa t-shirts! Jag kommer att lägga upp en av auktionerna nästa vecka, så håll utkik på bloggen och på malintilja.se, under kategorin ”välgörenhetsprojekt / aktuella auktioner”.

Tack än en gång ”One Direction”! Ni är helt magiska som hjälper mig att bidra till välgörenhet! All kärlek till er…

tour 2015

 

You may also like