Njuter av semestern

Mellbystrand

Äntligen har solen kommit tillbaka. Idag har vi hängt på stranden för första gången sedan vi kom ner till huset i Mellbystrand.

Jag älskar att vara här. Mellbystrand är vårt andra hem

Nere på stranden har sommarrestaurangen Chill out 2.0 kommit upp. Människorna samlas för att bada, ta en öl eller njuta av kvällssolen och en bit mat. Det här är sommar.

Jag måste tipsa om ett väldigt bra märke för underkläder och badkläder som jag upptäckt.

Anita since 1886

Underkläder och badkläder av hög kvalitet och bra passform. Små detaljer som gör det lilla extra. Lite dyrare, men också lite bättre. Jag älskar dem och känner mig bekväm i dem. Denna färgglada baddräkt är en sommarnyhet och heter Estelle.

Viktigt, viktigt att smörja in sig ordentligt. Solen tar hårdare än man kanske känner av då det fläktar på dagarna. Jag har laddat rejält med solprodukter innan vi åkte ner hit. Ni som går på semester nu. Ha det nu riktigt skönt och njut av ledigheten!

See you!

You may also like

1 kommentar