Möte med kändis, designer och pressansvarig på samma dag!

Jösses vilken dag det här blev! Den började med ett supermysigt frukostmöte på Riche med vackra Beatrice från  Depend. Vi pratade om en massa bra saker som vi vill göra framöver och åt en riktig hälsofrukost.

Frukost

Depend cosmetic

Sen åkte jag vidare till Maximteatern för att träffa Mentalisten Henrik Fexeus. Det blev ett lunchmöte och jag intervjuade honom. Oerhört fascinerande måste jag säga. Han drog upp en kortlek under samtalet och självklart läste han mig som en öppen bok.

Maximteatern

Henrik läser mina tankar

Hur kan man förklara detta? Han lade korten upp och ner, ett och ett i taget. Jag lade mina kort efter honom………. Henrik har antagit en utmaning som jag ska arrangera, så vi kommer definitivt att ses igen. Dessutom MÅSTE jag se hans nya föreställning ”BOX” som har premiär på Maximteatern  den 24/9. Biljetterna finns på Ticnet. Gå och se den! Hans förra föreställning ” I ditt huvud” var galet fascinerande. Jag träffade även Morgan Alling som regisserar föreställningen.

Maximteatern BOX

Inte nog med detta! Jag har även hunnit träffa super entreprenören Yessica som designar badkläder. Hennes märke heter Love by LOLA . En fantastisk tjej med underbara bikinis! Lägg namnet på minnet!

Love by LOLA

Alltså, kolla in hennes underbara bikinis! Det bästa av allt, vi kommer att exklusivt tävla ut denna rosa bikini i valfri storlek. Kommer inom kort! Se till att ha ett instagramkonto.

Bikini från Love by LOLA

Love by LOLA bikini

Vilken dag va!

You may also like