Mitt nya projekt

Jag har nästan alltid något projekt på gång. Jag mår bra av det. Det är nog lite som terapi. Jag skulle bli ganska rastlös om jag inte tog tag i saker som jag vill göra. Jag vill inte ångra något jag inte gjorde. Sådan är jag.

Att skriva är för mig nästan som terapi. Jag tycker om att skriva och ta bilder. När jag sätter mig med datorn så rinner orden ur fingrarna på mig. På senaste tiden har jag läst endel böcker, endel skrivna av unga tjejer. Att gå i bibliotek eller bokaffärer är så himla rogivande. Där finns så mycket kultur, religion, människoöden, historia, bilder, poesi ja allt, allt. Och doften är ju så speciell. Jag blir lugn av att vara bland alla dessa böcker. Det är en tyst och skön stämning. Att bara tassa runt där inne och inspireras av titlar och omslag. Mysigt…

Böcker

Jag har börjat skriva på en bok. Vi får se om det blir något av den. Det är lite som en dagbok med både jobbiga , roliga och pinsamma glimtar ur livet. En blandning av djup och humor. Jag skriver för att jag tycker att det är roligt och för att jag tror att det är bra att både dela med sig av vissa saker och att skriva av sig.  Om någon sitter på något bra kontakttips på något bokförlag får ni gärna skicka en blänkare.

Önskar er en skön söndag kväll och en bra vecka!

 

You may also like