Snälla, måtte det gå vägen nu!

wish

Jag har länge gått med lite små ångest över ett hus som vi inte köpte. Ett hus som jag blev storm förtjust i, men som var lite för dyrt. Varje gång jag gått förbi huset blir jag deppig. Nu kan jag plötsligt se en mening med att det blev som det blev. Idag har jag och min man smugit runt och snokat på ett nybyggt hus, som har visning imorgon.

Detta måste vara min 40-års present!

Jag bara måste ha det! Priset är helt okej, bara det inte drar iväg för mycket. Det är helt gudomligt. Toppmodernt med stora fönster, inbyggt högtalarsystem i huset, marmor i badrummen, walk-in closet i sovrummet, två uteplatser och balkong. Det har verkligen allt jag vill ha. Snälla låt det gå vägen nu! Området är nybyggt med mycket luft mellan husen. Det värsta som kan hända är att det kommer massor av folk på visningen och att det blir huggsexa.

Jag hoppas att jag om några dagar får skriva ett inlägg som säger, huset är vårt!!

På fredag firar jag min födelsedag i Miami, innan vi drar vidare på Karibien kryssning

Jag hoppas så att vi får anledning att fira dubbelt upp! Jag kan inte tänka mig en bättre present.

Jag bara älskar det! Ja, hela familjen älskar det!

Husdrömmar

 

You may also like