En sagolik visning av Make up Stores nyheter

Make up store HK

Igår eftermiddag var jag på en sagolik pressvisning på Make up Store ´s huvudkontor.

Är det några som vet hur man anordnar en smakfull visning, så är det just Make up Store !

Dagens tema var afternoon tea och det bjöds på thé , cupcakes, sandwiches och bubbel i en rosaskimrande atmosfär. Så vackert och smakfullt uppdukat att man helst lät bli att röra även om det såg frestande ut.

Under sittningen bjöds vi på en lika magisk modevisning med sommarens hetaste makeup trender.

En fantastisk nyhet som släpps i samband med denna kollektion är att Make up Stores produkter numera är 100% veganska!

Den första makeup looken vi fick uppleva, var en fräsch makeup som passar både till vardags och fest. Eller varför inte som en oskuldsfull brud makeup?  Ögonskuggorna kommer nu i mindre format och har därmed ett lägre pris. Därför kan man nu våga sig på fler och mer vågade färger till sin palett. Även ett nytt sortiment av läppstift med matt textur är på ingång. Vi fick bekanta oss med en ny sorts primer på burk i puder form, som tilltalades som ”Photoshop på burk”. Ser fram emot att testa!

Nästa look ”ONYX” var lite hårdare med mörka skuggor och attityd.

Min favorit ”QUEST” är inspirerad av sol och värme. Mycket bronzing. Det nya bronzing pudret i 3D kommer helt klart att bli en favorit i sminkväskan. Sommrigt, fräscht och lätt solkysst.

Mycket glow kan man få genom att använda de lösa skuggorna inte bara på ögonlocken utan även i pannan. Paljetter och pärlor att dekorera fest makeupen med fäster du med det hudvänliga lim som finns i butiken. Ett tips som en av makeup artisterna gav när ens foundation känns för täckande är att blanda den med make up stores serum.

Den perfekta, operfekta looken heter ”YEN”. En mindre perfekt sotning som ger en ”dagen-efter look”.

Fler tips från makeup artisterna, blanda ”blend and fix” med önskat läppstift och ”dutta” över kindbenen med en silicon sponge, så får du ett sjysst rouge som blir glansigt och fint. Använd gärna Make up Stores väldoftande Face Mist innan din hudkräm för extra lyster, eller efter makeupen för att fixera sminket.

En ljuvlig look som verkligen fick mig att längta efter sommaren var denna ”TROPIC”. Den påminner om 50-talets popkonst likväl som tropiken med sina färgglada frukter.

Makeup artisten har färgat lösfransarna i samma nyans som skuggan innan de sattes på. Här är det de matta läppstiften som använts. Läckert, eller hur!!

Hoppas ni blev lika inspirerade som jag av alla härliga nyheter. Det jag längtar efter mest är när solen lagt sig på huden, man har fått fin färg och lätta bronziga produkter och ett fruktigt läppglans/läppstift är det enda som behövs för att man ska se riktigt fräsch ut!

You may also like