Lördagsmys med välgörenhetsarbete

I torsdags kom vi ner till vårt hus i Mellbystrand. Vädret har varit toppen idag så det blev både en förmiddagspromenad på stranden och en fika ute i solen hos våra vänner i Båstad, där vi firade pappan i familjen som fyller 40 år idag. Supermysigt!

Vi plockade fram grillen framåt kvällen och gjorde vår första grillning för i år. Det är verkligen något visst med årets första grillning. Doften när man tänder grillen, alla förberedelser med allt man vill lägga på grillen och smakerna som man längtat efter ett halvt år.

Nu är det lördag kväll och jag har massor av ”smile armband” som måste tillverkas. Så vad passar bättre än att ta med pärlorna till stugan? Man kan sätta sig ner och pärla lite när man känner för det. Det är nästan lite terapi med de små pillriga pärlorna. Nästa helg är det Green Beauty Day och jag kommer att stå i en monter med Rosenserien för att sälja och visa upp de fina kitten vi tagit fram för att stödja Operation Smile. I varje kit herr / dam ska det ligga ett ”Smile armband” så det är bara att ligga i och pärla. Som tur är har jag vänner som ställer upp och hjälper till på olika håll. Just nu är det hård åtgång, vilket är jätte roligt!

Vi har även fått till ett samarbete med Lyko, som kommer att sälja dessa fina välgörenhetskit i sin webbshop och i sin lagerbutik i Vansbro.

Redan nu går det att beställa dem via mig. Du kan kontakta mig här.

Varje kit med väldoftande, ekologiska och veganska produkter kostar 349 kronor, varav 100 kronor går till Operation Smile. Det är inte lätt att hitta aluminiumfri deodorant som fungerar, men här har du en! Dessutom doftar den fantastiskt.

Så här tillbringar vi lördagkvällen. Några kollar på tv, några pärlar…

You may also like