Den fasansfulla dagen är här

Nu är den här…

Dagen som jag fasat för i flera år. Dagen jag varit rädd för att ta mig till.

Den dagen jag bestämde mig för att gå i fobibehandling , bestämde jag mig också för att möta min värsta rädsla. Att lida av fobi är inte lätt oavsett vad det handlar om.

I helgen har vi varit nere i sommarhuset i Mellbystrand. Där har jag tränat på att promenera i bokskogen på Hallandsåsen. Det var så vackert! Ett hav av vitsippor bredde ut sig mellan lövträden. När jag var där med familjen för två år sedan blev vi tvugna att vända och åka därifrån. Min ormfobi hindrade mig trots att jag ville.

Efter fem KBT behandlingar, kändes det nu okej att göra ett nytt försök. Jag har tagit mina hemuppgifter på allvar och tittat på bilder och videoklipp dagligen sedan sist.

Nu är jag påväg tillbaka till nästa session, för att möta min rädsla på riktigt.

Fortsättning följer …..

Hallandsåsen

You may also like