Tjejkväll med franska hudvårdsföretaget LE PRIUS på Grand Hotel

LE PRIUS

Igår kväll hade delar av Stockholm Beauty Week Awards jury, en supermysig kväll med tjejerna på franska hudvårdsföretaget LE PRIUS. Vi träffades på Grand Hotel i Stockholm och fick en härlig introduktion av både produkterna och tjejerna som driver företaget.

LE PRIUS

LE PRIUS är ett innovativt livsstilsvarumärke från Marseille i södra Frankrike som grundades 2015, under namnet Lavandière de Provence, av en affärsjurist från Stockholm. Jeanette Borgström som grundaren heter, har en stor passion för design, konst och allt som kommer med skönhet och hög kvalitet. Förvånad över den franska levnadskonsten ,ville hon bygga ett livsstilsvarumärke som bryter mot de gamla traditionerna för kosmetikaindustrin i Provence.  Hon ville skapa ett exceptionellt varumärke, som är det första i sitt slag. Att omfamna modern minimalistisk design, de bästa ingredienserna i Provence och den glada konsten att leva i södra Frankrike. Jeanette startade företaget tillsammans med sin nuvarande man, som är fransk biolog och hållbarhetsexpert.

Biba Seinsche som kommer från Tyskland, jobbar som Export Manager på LE PRIUS. Jeanette Borgström är den svenska tjejen, som tog sitt pick och pack i sin lilla bil och drog till Frankrike tillsammans med kärleken.

Idag ansvarar maken Cyril Gombert  för ett forsknings-och utvecklingsprojekt i företaget ,för att hitta innovativa lösningar som ska göra LE PRIUS till det första kosmetiska märket med en positiv inverkan på naturen.

Produkterna från franska hudvårdsföretaget LE PRIUS

LE PRIUS erbjuder produkter för kropp och hem, med naturliga dofter från det bästa av naturen som Frankrike har att erbjuda. Lavendel, citron ,honung och oliv är härliga och återkommande dofter.

La Body Line är en serie produkter för kroppen: flytande tvål, fast tvål, badtvål, duschgel och kroppsmjölk. Dessa produkter har naturliga dofter från Provence.

La Cubic Line är en designserie för huset som erbjuder unika flytande handtvålar, doftljus och rumsdofter i vackra kubiska glasflaskor. De flytande produkterna är påfyllningsbara. Jag blev helt förälskad i dofljuset Citrus Garden!

Le Prius

Utställare på Stockholm Beauty Week

Då LE PRIUS är en av utställarna på Stockholm Beauty Week i november, var det extra kul att träffas på Grand Hotel, där mässan ska hållas. De är även med och tävlar i Stockholm Beauty Week Award med några fina kroppsprodukter, som ännu inte lanserats på den svenska marknaden. Vi hoppas att vi får se mer av dessa framöver. Jag ser fram emot att se vad de har att erbjuda på mässan!

LE PRIUS

Denna fina olivtvål i glasflaska förgyller mitt kök hemma.

Tack tjejer för en jätte trevlig kväll med fransk accent, franska produkter och fransk rosé, på fantastiskt fina Grand Hotel. Det ska bli så roligt att träffas igen i november.

Stockholm Beauty Week Award 2022

Jag var ju tvungen att ta en obligatorisk toa-selfie, som man alltid gör när man besöker Grand Hotel. De har nog i särklass den tjusigaste toaletten i stan!

Grand Hotel Stockholm

You may also like