Kaos på Grönan

en dag på Gröna Lund

Vad jag menar med kaos på Grönan? Det var så sjukt mycket folk på Gröna Lund igår och vansinnigt långa köer. Jag , barnen , min svägerska och barnens kusiner var där från förmiddagen till sena kvällen igår. Det var farmor som ville bjuda alla barnbarn på en dag på Gröna Lund. Köerna började lätta senare på kvällen, så vi hann i alla fall med några åk.

Jag åkte Twister för första gången. Bergbanan i trä. Det var en hisnande upplevelse och jag kände riktigt hur taco tallriken jag ätit innan, studsade upp och ner, fram och tillbaka i magen. Min favorit på grönan är Kvasten. Den kittlar så härligt i magen.

300 kronor fattigare så vann vi äntligen 33 stycken kexchoklad i en stor låda.

Killarna som är 12 och 13 år gamla var modiga nog att åka årets nya attraktion Snake mer än en gång. Den såg ur-läskig ut, men det tyckte inte dom.

Även på Gröna Lund flaggar man för pride veckan. Så härligt att se att verkligen hela Stockholm är färgglatt denna veckan.

Nu får det dröja länge innan vi går på nöjesfält igen. Jag var helt slut idag efter den långa dagen på Gröna Lund. Men barnen hade roligt, så vi är alla nöjda och glada.

You may also like

1 kommentar

  1. Håller med om att Kvasten är härlig. Min favorit är Jet Line 😀
    Ser ut som en härlig dag trots långa köer ❤