Jag bjuder på den…

Jakten på fåfängan. Ibland känner man för att ge sej själv en uppfräschning & då får man stå ut med lite knepigheter. Ha ha ha!!!!! Här kommer några riktigt fula bilder på hur det kan se ut. Nu får ni se min hemskaste sida. Jag bjuder på den.  Har ni hört talas om ” it works!”  Det är en slags wrap som man fäster på kroppen som ska strama upp & jämna ut huden på 45 minuter, med hjälp av en växtbaserad formula. Jag fick ett test på en ansiktsmask av säljaren Frida. Produkten sägs vara en succé i Hollywood .

   
 
Gjorde ett försök att bleka tänderna när vi var i Halmstad. Sprang på ett kanonerbjudande & ville testa. Resultatet blev ingen större skillnad , så jag fick med mig ett hemmakit som plåster på såret. Nu sitter jag här med en stor klump i munnen & ser ut som en apa!! Hoppas jag inte kräks. Ska sitta såhär i en timme! Ha ha ha!! Bjuder på den med.

   
 
Hoppas ni klarar av att somna efter dessa hemska bilder. Nu ska jag bli snygg;)

You may also like