Testat hudvård från Jabushe

Jabushe

I samarbete med Jabushe har jag testat dessa hudvårdsprodukter för ansiktet.

Varumärket är nytt för mig. Visst kände jag till dem innan , men har inte testat så mycket.

Jabushe Cleansing Lotion 2-i-1

Den lätta rengöringen tar effektivt bort makeup och orenheter och lämnar huden återfuktad, fräsch och silkeslen. Den doftar fantastiskt! Den hade kunnat löddra lite mer, men det är helt och hållet en smaksak. Jabushe 2 in 1 Cleansing Lotion är berikad med provitamin B5, vilket hjälper huden att bibehålla sin naturliga fuktbalans och motståndskraft, samt lugnar stressad hud och ger den en naturlig lyster. Rengöringen har 100% veganskt innehåll och passar alla hudtyper. Används morgon och kväll.

Mysig, skulle jag kalla den! En skön rengöring till ett mycket bra pris!

150 ml, 149 kr

Jabushe Eye Cream

Minimerar ålderstecknen runt ögonen och minskar rynkornas djup genom en mild koncentration av det intensivt verksamma QAL-100, som är Jabushe´s patenterade formula med Q10, Liponsyra och Acetylkarnitin som tillsammans bygger upp hudcellerna på djupet. Innehåller även A-vitamin. Ögonkrämen känns kraftfull och effektiv. Den innehåller 95% naturliga ingredienser.

Pris 15 ml, 219 kr

Jabushe Intense Moisture Protection

Denna har jag faktiskt testat tidigare. Jag vet att jag tyckte mycket om den, vilket jag fortfarande gör. Produkten är en kombinerad dag och nattkräm som lugnar och vårdar känslig hud, återfuktar och skyddar huden från yttre miljöpåverkan och tillför näring för en silkeslen känsla och härlig lyster. Jabushe Intense Moisture Protection innehåller nordisk tryffel som skyddar huden och har en lugnande effekt och äppelextrakt som har en långvarigt återfuktande effekt, förbättrar hudens fasthet och stärker dess naturliga skyddsbarriär. Den innehåller även sheasmör som hjälper till att bibehålla hudens elasticitet samt närande ämnen från kokosolja och oliv som ytterligare stödjer hudbarriären och återställer vätskebalansen. Jabushe Intense Moisture Protection har en mild och fräsch doft av den svenska naturen.

Pris 50 ml, 249 kr

Jabushe Original

Minimerar hudens ålderstecken och ger en spänstig hy med fin lyster genom det intensivt verksamma QAL-100. Innehåller även A-vitamin. Används som dag- och nattkräm. Till en början är detta en varannan dags kräm, då det är den mest verksamma krämen i serien, med högst koncentration av QAL-100. Man riktigt känner hur den jobbar på huden. De första två dagarna kunde jag känna att det pirrade i huden och nästan stack lite grann. Det vände efter ett par dagar då jag använde Jabushe Intense Moisture Protection, varannan dag. Man känner verkligen att produkten lyfter och stramar upp!

50 ml, 499 kr

Jabushe

QAL-100

Jabushe är ett revolutionerande resultat av svensk forskning. Den världsunika, patenterade formula QAL-100 har genomgått en omfattande klinisk prövning och resultaten visar att QAL-100 fungerar aktivt för att minska rynkor och reparera solskadad hud. Studien har granskats och godkänts av forskningsetiska kommittén vid Karolinska Sjukhuset i Stockholm (2001) samt publicerats i en av världens mest ansedda medicinska tidskrifter, British Journal of Dermatology,

Jessica Almenäs är Jabushe varumärkesambassadör

Det känns ju lite extra kul då Jessica var programledare för She´s got the Look som jag medverkade i för några år sedan.

She's got the look kanal 7

Produkterna från Jabushe hittar du här

You may also like