Invigningen av nya Kvik butiken på Birger Jarlsgatan

Invigningen av Kvik kök & badrum

I veckan var jag och Cecilia på invigningen av nya Kvik butiken på Birger Jarlsgatan 43. Arrangör av det trevliga eventet var Johan Carlén.

Det bjöds på flera olika typer av spännande mingelmat och drycker, vid olika stationer i butiken.

Invigningen av Kvik

Det var så roligt att äntligen få komma ut och mingla lite och samtidigt få inspiration till vårt nya hus, som vi flyttar in i om ett par veckor. Även om köket är helt nytt, så vill vi byta ut bänkskivorna till stenskivor. Vi kollar runt för fullt för att beställa nya när vi kommer på plats. Kvik har ju även fina badrum och garderobslösningar. Just nu har Kvik en kampanj med 20% rabatt på hela kök.

Jag träffade på dessa glada minglare. Härliga programledaren Susanne Axell ,som jag för första gången träffade under inspelningen av Fråga Doktorn. Leif och Anne Schulman missar aldrig ett mingel. Lika fina som alltid matchar dom varandra som det fina par dom är.

Susanne Axell

Kvällen fick en ännu festligare stämning när artisten Max Huss, mer känd som Klockrent, tog ton och körde att uppträdande som fick hela butiken att gunga. Max har ett förhållande med Lisa Ajax, Idolvinnaren från 2014.

Invigningen av Kvik köka och bad

Vi avslutade kvällen med att fånga varsin super-smarrig glass från 3vänner. Det bästa med 3vänner är att de har glassar som är laktosfria, veganska, mindre socker och innehåller inga konstgjorda aromämnen, färgämnen eller konserveringsmedel. Jag som mår dåligt av laktos, blir så glad när det bjuds på glass som denna! Invigningen av nya Kvik butiken

Tack till Kvik, Johan Carlén och alla sponsorer, för en jätte trevlig kväll!

Invigningen av Kvik

You may also like