Från Rockbjörnen till fredagsmys

Den här veckan slår nog rekord i innehåll. Jag har medverkat på mitt första möte med en mediabyrå. Jätte kul! Jag och Lisa gick på gula mattan på Rockbjörnen .Vi träffade också på en av våra härliga bloggare Anna Saletti  som är en riktig mingelexpert! Så roligt!

Anna Saletti & Dinah nah

Rockbjörnens efterfestHär är jag och Yohio.


 

Igår gjorde jag ett besök hos Af Klingberg. Jag är helt galen i deras fantastiska skor! Kolla in . Så sjukt snygga!!

Af Klingberg skorAf Klingbergs bekväma & trendiga skor


 

Igår hade vi även möte med flera av våra redaktörer / skribenter. Kul att träffa alla. Vi träffades på cafe´ Lilla Ekot och fick oss en riktig nyttig och vitaminrik ekotallrik med en hälsoshot till. Massor av vitaminer!

Lilla ekotHälsoshots på Lilla Ekot

 

Ikväll blev det fredagsmys med tacos och massor av godis och gos med barnen, varvat med femårs trots…. Alla åldrar sägs ha sin charm…Ha ha ha…

Kram på er och trevlig helg,

You may also like