Ett år sedan inspelningen av ”She´s got the look”

Om exakt en vecka är det ett år sedan tolv nervösa och förväntansfulla kvinnor möttes upp vid centralstationen för att bli upphämtade och förda till okänd ort. Vi var påväg till inspelningen av ”She´s got the look”.

Det var spännande och känslorna var oerhört blandade. Hur länge skulle man bli borta från familjen? Vi visste absolut ingenting. Hur skulle det gå när tolv för varandra ganska okända kvinnor skulle bo tillsammans, jobba, äta , sova,  göra ALLT tillsammans under obestämd tid… ( Dock max fem veckor)

Alla kom vi dit samtidigt med varsin taxi och sedan blev vi upphämtade av Freemantle media.

Vi åkte tillsammans i två minibussar och hade ingen aning vart vi skulle hamna.

Efter ungefär en timmes bilfärd hamnade vi på Wenngarns slott i Sigtuna. Där fick vi ett eget hus. Den ”Italienska paviljongen”. Så vackert!

Wenngarn, Sigtuna

She´s got the look

Ingen hade den minsta aning om hur länge vi skulle stanna. När vi kom fram fick vi lämna ifrån oss alla mobiler, datorer, ipads, tidningar och böcker. Nu skulle vi lära känna varandra ordentligt och fokusera här och nu. Det var jobbigt att inte kunna ringa familjen , men bortsett från det så var det oerhört nyttigt att ”avgifta sig” från telefon och dator. Vi hade inte heller någon tv. Efter inspelningen var jag faktiska glad för detta. Jag insåg hur beroende vi är av dessa saker och jag jag fortsatte att stänga av ljudet på telefonen även när jag kom hem för att lägga mer fokus på min omgivning. Tyvärr så bröts det efter ett tag eftersom jag började blogga.

Jag bodde ute på Wenngarn i nästan en månad och när jag ser tillbaka på det , var det en rolig erfarenhet som jag inte vill vara utan. Jag hade aldrig förväntat mig att jag skulle vara där så länge. Jag trodde att jag skulle åka ut direkt. Men jag stannade och medverkade i åtta av tio avsnitt. Jag hittade några härliga vänner som jag träffar ganska ofta. Och har med mig en fin portfolio med fina modellbilder. Några av bilderna kan du se här  klick !

Tänk att det har gått ett år. Vi försöker få till en återträff och jag hoppas att vi får till det snart. Det roligaste vore ju såklart att åka ut till Wenngarn igen!

utsikt frånhusetVår fantastiska utsikt från huset. Idag har dom byggt om huset vi bodde i, till tolv bostadsrätter.

Härligt ställe att bo på, men se upp för spöken!

Italienska villan

She´s got the lookJag och Madelene blev goda vänner under inspelningen.

Hela gänget sista dagenHela gänget, åter samlat på den stora finaldagen där Jessica Gambira Bergström & Tanja Is stod i finalen. Elimineringarna filmades i den rödvita ladan. Där stod vi gång på gång, nervösa inför Juryn som bestod av KappAhls Carina Ladow, Föredetta modellen och PR kvinnan Rosanna Mariano och fotografen Henrik Halvarsson. Programledare var Jessica Almenäs.

inspelningsplats

Juryn

She´shot the look

final i she´s got the look

Gänget, med Carina Ladow från KappAhl.

Oj vad mycket minnen! Och så galet mycket nervositet. Vårt första uppdrag var att bemöta scenen med en catwalk, på Stockholm fashionweek. Vi visade förståss KappAhls kollektion.

You may also like