En innehållsrik och mycket positiv dag!

Idag har jag haft en riktigt bra dag. Massor av positiv energi på många olika sätt.

Den började redan i morse med frukost och möte med Rosenserien. Mitt nya välgörenhetsprojekt är i rullning och jag fick se de fina påsarna som vi tillsammans ska jobba med för att bidra till Operation Smile. Ännu ett fantastiskt företag som vill hjälpa mig i min kamp att sprida fler leenden. Jag fick med mig ett par kit hem och snart kommer jag att presentera dem närmare för er.

Här äter jag och Carina (ägaren av Rosenserien) en god, hälsosam lunch på Urban Deli och planerar för fullt!

Efter vårt positiva möte var jag hos Christian Myhre och fick helkroppsmassage. Så härligt! Jag har varit hos honom tidigare, när kroppen mådde som sämst. Nu fick jag ett kvitto på att kroppen mått så bra av min regelbundna yoga.  Jag kan verkligen rekommendera ett besök hos Christian. Han har tidigare arbetat på Sturebadet, men har nu startat eget.Massör

För att verkligen ta tillvara på effekten av massagen, fick det bli ett pass Hot Mojo Yoga ikväll. Nu mår jag som en trött och avslappnad prinsessa i kroppen och ser fram emot att krypa ner i sängen efter lite mys med barnen. Imorgon kallar jobbet på neonatalen igen.

Inte nog med allt detta härliga. När jag kom hem i eftermiddags, hade jag ett paket i postlådan från författarinnan Hanna Lindberg. Paketet innehöll hennes senaste spänningsroman, choklad och ett trevligt kort! Detta ska jag ta med till Mellbystrand i veckan. Så mysigt!

Grotesque

Grotesque

Vilken dag va! En riktigt positiv dag. Hoppas flytet håller i sig och att våren snart tittar fram.

Önskar er alla en skön kväll. God natt!

You may also like