Drömmen om den perfekta handväskan

Fenomenet handväskor är något man tydligen aldrig får för många av. Många med mig drömmer om den perfekta handväskan och oavsett hur många man äger så ”behöver” man alltid en annan. Någon som känner igen sig? Jag drömmer fortfarande om den där snygga Louis Vuitton väskan som passar till allt. Problemet är bara att vissa dagar behöver jag en stor väska för att bära runt på min MacBook, medans andra dagar vill man ha något litet som är lätt att bära med sig. Om jag nu ska lägga åtskilliga tusenlappar på den där perfekta handväskan, vad ska jag då välja?

  Jag köper hellre en billig ,fräsch väska än att köpa en fake-märkes väska. Det är inte min grej att gå runt och se ut som att jag har något som jag egentligen inte alls har. Personligen så kan jag inte riktigt förstå hur den marknaden kan vara tillåten. Att kopiera varumärken .

 


Jag lägger pengarna på att köpa väskor i den mellandyra prisklassen för att ha råd att ha flera olika. Men en vacker dag ska jag hitta min klassiska drömväska och då blir det nog en Louis Vuitton, om jag har råd. En stor som rymmer allt jag kan tänkas behöva bära runt på.

Louis vuitton

You may also like

2 kommentarer

  1. Åh håller med, både att det är sjukt att kopiering av märken finns, och att jag älskar LV väskan, så klassisk och användbar 🙂