Testat Doll Face ansiktskräm Defend

Doll Face

Ansiktsserien Doll Face är för mig helt ny. DEFEND sägs lura tiden med denna läckra åldersbekämpande hudkräm. Polypeptider hjälper till att stimulera kollagenproduktionen och bekämpar effektivt uppkomsten av fina linjer, rynkor och tecken på åldrande. Huden kommer se jämn och strålande ut. Krämen innehåller Sea Buckthorn Berry, ett naturligt extrakt som är rikt på kraftfulla antioxidanter.
Matrixyl Synthe’6 är ett kliniskt bevisat polypeptid-komplex.
Hyaluronic Acid är en magisk återfuktningsmagnet som attraherar fukt från luften.

Jag tycker att krämen har en häftig konsistens. Den är ”rejälare” än de gelkrämer jag tidigare testat. Skulle tippa på att den är helt underbar att lägga på huden efter en dag i solen. Den kyler gott. I morse lade jag ett lager under ögonen , lite som en mask för att fräscha upp mina trötta ögon. Skall dock inte ligga för nära ögonen. Det var jätte skönt. Kan användas både morgon och kväll, men framförallt till natten. Återfuktar och tillför huden vitamin A och E.

Doll Face

Doll Face är ett amerikanskt skin care-märke med rötterna i soliga Miami. Min spontana känsla är att Doll Face passar en lite yngre hud som är i ett tidigt stadie av åldrande.

Är du sugen på att testa Doll Face? Du hittar hela produktserien här.

Ansiktsprodukter

Detta är ett pressutskick.

You may also like

1 kommentar