Det visade sig att han och jag hade ett förflutet…..

Världen är så liten så liten ibland. Här om veckan var jag på ett frukostevent för Moroccanoil och hamnade mittemot en kille som heter Johan . Det lustiga var att denna Johan har dykt upp på min Facebook ett tag som förslag på vän och jag vet inte riktigt varför…. Jag sa detta till honom och han sa att då får vi se till att bli vänner då. Här om dagen dök han upp på min Facebook igen, så jag gjorde slag i saken och addade honom. Han kändes på något sätt bekant men jag tänkte att han kanske varit med i någon såpa på tv eller något… Idag, som en blixt från klar himmel dök det upp i mitt huvud. Jag skrev ett meddelande till Johan och frågade om han varit med i ett band. Mycket riktigt, det hade han och TADA!!!!! Det visade sig att vi har varit på barturné tillsammans. Jag tror det var år 2003. Jag var med i Dockusåpan ”HAREM” som gick på TV3. Efter säsongen följde en sedvanlig barturné med deltagarna och med oss hade vi bandet ”Attention” med Johan som en av sångarna i bandet. Ha ha ha, vem kunde ana detta? Johan kommer från Skåne och jag från Dalarna. Vilket sammanträffande. Här hittar ni Johans blogg =).

Så här såg man ut då…… 23 år gammal….Ha ha ha….

MAlin Tilja i tv3´s Harem Afrika

Jag hittade till och med en gammal turné affisch när jag började gräva i mina lådor!

Turne affischDet finns många roliga minnen från den tiden. Jag måste nog rota fram mina gamla VHS band med alla tolv avsnitten som finns hemma hos min mamma någonstans.

You may also like