Frys snabbt och lätt bort vårtor och åldersförändringar med Dermapen Freeze Pen

Här om veckan följde jag med min väninna till New Clinic, då hon skulle göra en behandling med Dermapen Freeze Pen. Jag hade inte hört talas om Freeze Pen så det var väldigt intressant att se vilka resultat man kan få med en så enkel och snabb behandling.

Dermapen Freeze Pen är en snabb och smärtfri behandling

Behandlingen tar bort oönskade vårtor, skin tags, åldersfläckar och liknande hudförändringar på få sekunder. Det är som en penna som fryser området man vill behandla. Först blir ömrådet rött och svullet några dagar, men sedan lägger det sig och vårtan eller fläcken försvinner. Behandlingen tar bara några sekunder och ibland räcker det med en behandling, ibland behövs ytterligare någon behandling.

New Clinic

Jag hade en irriterande vårtliknande åldersgrej på min ena skuldra som jag retat mig på så jag frågade om jag fick behandla den samtidigt och det gick bra. Det var gjort på i ett nafs och så här har det blivit efter en behandling.

Före Freeze Pen

vårta

Under behandling med Freeze Pen

Dermapen Freezing Pen

Efter en behandling med Freeze Pen

tagit bort vårta

Om jag vill ha det perfekt kan jag göra en behandling till, men jag tycker att det blivit så pass stor skillnad att jag är nöjd.

Min väninna är helt nöjd med 3 av 4 områden

Den fjärde åldersförändringen i ansiktet ska behandlas en gång till inom ett par veckor.

Denna trillade av och försvann snabbt.

Behandlingen kostar från 990 kronor. Klart prisvärt!

Just nu har New Clinic bra rabatt på övriga Dermapen behandlingar fram till sista augusti, så passa på om du också vill göra behandling.

You may also like