barepro, nytt guldkorn från bareMinerals

BareMinerals är välkänt för sina mineralbaserade produkter. Nu har det kommit med ett nytt puderfoundation.bareMinerals nyhet barepro är högpresterande och kliniskt bevisat att det håller sig på plats i tolv timmar, samtidigt som huden andas.

Pudret innehåller 90% vitaminer och mineraler och finns i inte mindre än 20 nyanser, en ny innovativ foundation som ger en naturligt matt finish utan att lägga sig som en kaka i ansiktet. Du känner det knappt mot huden.

bareMinerals

Till bareMinerals nyhet barepro bör du använda denna helt magiska borste! Den hopfällbara Core Coverage Brush har en kombination av tätt sittande syntetiska strån i mitten och glesare runt om. Den ljusa delen i mitten känns som en svamp. En borste att vara rädd om!

bareMinerals

Pudret är formulerat med ingredienser som främjar en hälsosam hud och du  kan använda pudret som en foundation eller utanpå ett flytande foundation om du vill matta ner eller få ännu mera täckning. Reducerar synligheten av porer och dämpar glansig hy. Jag använder sällan puder utan föredrar flytande foundation. Men denna produkt gillar jag skarpt och kommer att använda den flitigt!

Produkten är dermatologiskt testad.

bareMinerals

Pudret finns i butikerna NK, Åhléns , Kicks och utvalada parfymerier, spa och hudvårdssalonger från 15 mars.

BarePRO Foundation 445 kronor, Core Coverage Brush 395 kronor.

#freetheface

You may also like