Haft en innehållsrik toppendag!

Den här dagen blev väldigt, väldigt bra! Vet inte vart jag ska börja riktigt. Känns som alla moment för dagen kräver sitt egna inlägg. Började med en mysig fika i Sturegallerian med en rätt så nyfunnen vän. Vi drack kaffe och käkade chiapudding och pratade om livet. Spontant och supertrevligt möte, som egentligen droppade in då en annan träff blev inställd. Spana in Jessicas snygga örhängen från Caroline Svedbom.

Caroline Svedbom

Efter detta hade jag mitt spännande möte som jag skrev om innan . Det kändes jätte bra och spännande. Vi kom egentligen inte fram till något idag. Det hela mynnade ut i nya tankar och ideér som vi ska spåna vidare på. Men jag känner att vi mycket väl skulle kunna få till något gemensamt framöver. Vi åt en god och hälsosam lunch hos min vän Jessica på Lilla Ekot.

Lilla ekot

Efter detta hade jag lite dö-tid och klämde då in ett besök på Eraze , för att komma igång med min tatueringsborttagning igen, efter ett sommaruppehåll. Som ni ser är den nästan helt borta nu.

tatueringsborttagning

eraze

Inte nog med allt detta. Jag avslutade eftermiddagen med ett fantastiskt pressmöte med Dermarome, som presenterade nya härliga produkter från Elemis, Elisabeth Arden PRO, BareMinerals och Avéne.

Hur lyxigt och härligt som helst. Det bjöds på bubbel, snittar och en rejäl godispåse för den som älskar lyxig hudvård. Kunde inte blivit en bättre dag! Mötet hölls på NIO RUM på Strandvägen. Mer om de härliga produkterna kommer.

NIO RUM

event

Elemis produkter

Elemis

 

You may also like

5 kommentarer