Beauty through science

Igår var jag på en presslunch på waterfront congress , som anordnades av Akademikliniken. Rubriken var ”Beauty trough science”. Massor av kliniker från olika länder & tillverkare av olika produkter samlas under 2 dagar. Medans vi åt lunch berättade plastikkirurger från olika länder om olika studier & resultat. Marknaden för plastikkirurgi är oerhört stor & även om jag tyckte att det var lite ”too much” i vissa vinklar & synsätt, när det pratades om skönhetsideal & den smala lyckan, så var det intressant att lyssna på.

Här är plastikkirurgen Per Heden från Akademikliniken.plastikkirurgen Per Heden

Här visas konsistensen av ”fillers” för olika behandlingsområden.

restylane

Galderma pratade om sitt samarbete med skådespelerskan Sharon Stone. Tyvärr var hon inte närvarande denna gång. Jag hade personligen velat höra mer om företagets hudvårdsserie . Men vi fick med oss lite produkter hem. Denna gel peeling från Akademikliniken testade jag igår & den kändes bra.

Jag ska använda den & restylanes hudvårdsserie ett tag & se om det ger något resultat . Jag började med rengöringen & nattkrämen i Barcelona förra veckan & de känns än så länge väldigt bra, men skulle vilja komplettera med fler produkter från serien för att få så bra resultat som möjligt. Jag tror inte att det blir så bra om man blandar för mycket. Produkter som är skapade för att verka tillsammans bör ge bäst resultat om man använder hela serien.

Restylane

 

Nu släpps en ny serie på den svenska marknaden , Cetaphil . Denna serie har varit en skönhetshemlighet i Hollywood i 60 år & omnämns ofta som stjärnornas skönhetstips! Googla ”skin care tips celebrities cetaphil”. Vi fick med oss dessa produkter hem så nu är det bara att testa & se om de är så fantastiska som det utlovas!

Hudvårdsprodukter från Cetaphil

Jag träffade många trevliga läkare, journalister & bloggare på lunchen.

 

You may also like

2 kommentarer

  1. Men så kul att du var där Malin! Och inga bilder på mig…hmm;-)

    1. Hade ju varit kul om jag hade sprungit på er där… Men bättre lycka nästa gång 😉