Rituals mest smakfulla kollektion är här!

Asterdam collection

Rituals i exklusivt samarbete med Rijksmuseét

Själv svimmade jag nästan när jag såg de ur fina förpackningarna på Rituals nya Limited edition produkter! För kreationen av denna omtalade kollektion har Rituals samarbetat med Rijksmuseet.

På 1700-talet influerade asiatiska lyxvaror Amsterdam – väldoftande kryddor, exotiska blommor, glänsande porslin och exklusiva textilier skapade en unik känsla i staden. Med den här tiden i åtanke har Rituals funnit inspiration ifrån en ikonisk Delft Blue vas som presenteras på Rijksmuseet i Amsterdam. Resultatet är en vacker och exklusiv serie produkter som handlar om att ge en känsla av ultimat avkoppling. Omfamna dig själv i en ljuvlig doftupplevelse av blombuketter, tulpaner, kryddiga accenter av svartpeppar balanserat med varmt sandelträ och japansk yuzu.

Amsterdam Collection

Så heter den nya härliga kollektionen. Oavsett om man älskar doften eller inte, är den så stilfull att man vill ha de fina förpackningarna som som inrednings detalj! Serien innehåller också ett gåvoset speciellt skapat för Amsterdam Collection.

Gåvoset

Gåvosetet innehåller de härliga kroppsprodukterna duschskum, kroppskräm och doftspray.

 

 

 

You may also like

2 kommentarer

    1. Ja visst är dom! Dom kommer i slutet av maj så håll utkik❣️🤗