Molly Sandén på Solgården i Tylösand

Molly Sandén på Solgården i Tylösand

Förra veckan var jag, Johan och våra vänner Camilla och Martin från Halmstad, på konsert på Solgården i Tylösand. Det var varmaste sommarkvällen på året och stämningen var på topp!

Det var förmodligen lika många som satt i sanddynerna utanför hotellet, som betalande gäster inne på Solgården. Även båtar hade lagt till utanför den långa strandkanten, för att lyssna på musiken i solnedgången.

Tylösand

Innan konserten blev vi bjudna hem till våra vänner i Halmstad, på en god middag i kvällssolen. Så mysigt!

Molly Sandén på Solgården i Tylösand

Det var verkligen proppfullt inne på Solgården denna kväll. Det har blivit nästan lite av en tradition att gå på konsert just här. Nu var det några år sedan, eftersom det varit pandemi, men senast vi var här spelade Stiftelsen och det var lika fint även då.

Molly Sandén på Solgården i TylösandSommarturnén med Molly Sandén startade 3 juni i Umeå och gör totalt 20 stopp i Sverige och en avstickare till Finland och Norge.

Vilken röst! Hon är helt otrolig! Publiken sjöng med och Molly fick feeling och sprang ut bland publiken! Turnén har namnet

”DOM SKA VETA ARENA TOUR”

 

Jag har lånat en bild från Tylosand.se för att ni ska få se och förstå stämningen som är på plats! Denna vecka är det The Ark som fyller Solgården med hoppande fans.

Solgården Tylösand

Tack Tylösand för denna sommaren!

Tylösand

You may also like

1 kommentar