Mitt nagel Apotek

Nagelvård

Nu ska mina naglar få vad dom förtjänar.

Jag jobbar på en Neonatalavdelning, med små sköra bebisar och tvättar och spritar händerna konstant, vilket sliter ganska så bra både på hud och naglarna. Jag har alltid varit mån om att ha bra handkrämer. Däremot naglarna har jag inte skött lika bra. Nu ska det bli ändring på det!

Rengöring

Rengör naglarna

Cuticle Peeling är det första och viktigaste steget för en bra nagelkvalitet. Tar bort döda hudceller och är berikad med Aloe Vera. Används en gång i veckan. Pris 79 kr.


Återfukta och vårda naglarna

Återfukta naglarna

 

Argan Nail Oil Serum intensivvårdar naglar i dåligt skick.Serumet är berikat med arganolja, sellerifrö, och vitamin E. Ger samma effekt för nageln som ett ansiktsserum har för ansiktet. Pris 119 kr

Grape & Avokado Nail Oil stärker och fuktbalanserar nageln med E-vitamin , avokado och druvkärnolja. Pris 119 kr.

Stop Tip Split Lagar flisiga nageltoppar. Verkar återfuktande och är berikad med druvor och äpple. Pris 99 kr.


Förstärk naglarna

Förstärker naglarna

Strength Instant Repair stärker omedelbart en tunn, skör nagel.Skapar en stark yta med max effekt efter en vecka. Används därefter två gånger per vecka. Pris 119 kr.

Strength Anti Age är en quick fix med ridgefiller effekt, som stärker och fuktbalanserar nageln samt döljer missfärgningar på nageln. Innehåller både olja och nagelstärkare som geten hård yta.Berikad med kokosolja, aprikosolja, avokadoolja samt vitamin B och C. Pris 119 kr.

Strength Over Night är en intensivkurs för torra sköra naglar som stärker och återfuktar nageln under natten. Använd kuren ett par nätter i följd för maxresultat. Pris 99 kr.


Skydd och Glans

skydd & glans för naglarna

Top Gel är en gelfinish med toppglans som torkar supersnabbt i dagsljus. Bygger upp volym utan att man behöver använda UV / LED-lampa. Målas uppe på torrt nagellack två gånger. Bättre på varannan / var tredje dag så sitter nagellacket perfekt. Pris 99 kr.

Top Speed Skyddar ditt nagellack och ger en superglansig yta. Innehåller UV filter som motverkar gula missfärgningar. Top Speed är som det låter, det torkar super snabbt. Pris 85 kr.

Top Matte Lätt att applicera och ger en perfekt matt yta. Applicera ett till två lager på torrt nagellack. Pris 85 kr.

Base Bonder verkar som en primer mellan nageln och nagellacket. Förlänger hållbarheten och skyddar nageln mot missfärgningar. Applicera ett tunt lager som baslack. Pris 85 kr.

Top 5  – 5 fördelar i en flaska! Bas, top, stärkare, ger högglans och torkar snabbt. Det kallar jag top 5! Appliceras under och över nagellacket. Pris 99 kr.

 

Här har ni ett helt nagel Apotek från Depend! Produkterna hittar ni på Apoteket AB, Kicks, Kronans Apotek, Lloyds Apotek, Åhléns samt välsorterade parfymerier och webbutiker.

Alla förtjänar vi snygga, fräscha naglar.

You may also like