Massor av fina julauktioner till välgörenhet!

Ikväll har jag fyllt på min välgörenhetsauktion med en massa fina grejer. Bland annat ett roligt babygym som kom från Babyland idag. Nu kör jag ett race innan jul. Allt som finns i auktionen är nytt och fräscht och kommer direkt från butikerna. Kanske kommer du precis som jag att älska den snygga jackan från Jascha!

Auktionerna hittar du på min hemsida. Pengarna går oavkortat till Operation Smile.

Imorgon kommer det ännu mera fina saker. Alla auktioner går ut ett par dagar innan jul, så om du vill fynda några julklappar och samtidigt bidra till en väldigt god sak, ser vi till att leveransen sker innan jul. Nu håller jag tummarna att det kan bli ett riktigt fint jul-bidrag till Operation Smile, som ligger mig varmt om hjärtat. Tusen, tusen tack till alla företag som bidragit med produkter att auktionera ut!

Jascha jacka, Hanna Black

Babygym, Pingu från BabylandVälgörenhetsprojekt för Operation Smile

You may also like