Maj månads bidrag till Operation Smile

Nu har jag satt över månadens pengar för sålda auktioner & sålda nyckelband, till Operation Smile.

Det blev totalt 2500:-

Jag har sålt nyckelband för 1000:- & auktionerat ut produkter för 1500:-

Välgörenhetsprojekt

Var tredje minut föds ett barn med läpp-käk-gomspalt någonstans i världen. I många länder tvingas dessa barn leva ett mycket hårt liv. Många av barnen har svårt att äta och tala så att andra förstår. De riskerar att bli mobbade och utsatta för fördomar och trakasserier som tvingar in dem i isolering och ensamhet. Många av dem går aldrig i skolan.

Vad gör operation smile?

Deras  medicinska volontärer arbetar utan ersättning på operationsuppdrag runt om i världen. De delar med sig av sin tid och kunskap för att under 10 dagar hjälpa så många som möjligt. Under ett uppdrag får ett 100-tal människor den operation de så väl behöver.

Operation Smile är en internationell hjälporganisation som bildades i USA 1982 och i Sverige 2011. Totalt finns mer än 5 000 medicinska volontärer från 80 olika länder varav cirka 140 i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Operation Smile har verksamhet i närmare 60 länder.

Tack vare generösa givare, både privatpersoner och företag, har Operation Smile hittills genomfört över 220000 operationer i Afrika, Asien och Latinamerika.Varje operation förändrar ett barns liv för alltid.

Tusen tack till er som bidragit med auktionsprodukter. Månadens sålda grejer kom från:

Buttericks  – studentnallar & servetter

Lyxx – presentkort

Bare Minerals – BareMineral startkit

House of Hedda  – plånbok

McDonalds Presentkort

NoID – barntröja

TUSEN TUSEN TACK!!!!!!

NU FINNS NYA HÄRLIGA AUKTIONER PÅ www.malintilja.se

 

You may also like